Succesvol Scheiden

Stel je eens voor…

Dat je zonder strijd en voortdurende conflicten weer met je ex zou kunnen communiceren. Dat je zonder spanning in elkaars nabijheid kunt zijn. En dat je kinderen profiteren van de ontspannen en gemakkelijke omgang tussen hun ouders. Klinkt dit als muziek in je oren? Dit kun jij ook bereiken!

Om te stoppen met strijden is kennis nodig van het conflict waar jullie in zitten. Welke onderliggende emoties spelen een rol, hoe kun je deze neutraliseren en welke stijl van communiceren werkt het beste? Succesvol Scheiden is een bewezen coachprogramma dat ervoor zorgt dat de communicatie met je ex-partner verbetert, waardoor je uit het conflict kunt blijven en er rust ontstaat.

“Meer succes en minder stress door betere communicatie met je ex partner!”

Herken je dit?

– Verloopt het contact met je ex moeizaam en weet je niet meer wat je moet doen?
– Ben je nog steeds zo woedend en gekwetst en belemmert jou dit om neutraal met je ex om te gaan?
– Merk je dat je kinderen last hebben van de scheiding?

Het kan ook zo!

– Je hebt je emoties onder controle en kunt neutraal met je ex omgaan.
– Je weet hoe je een compromis moet sluiten waardoor je niet in een vechtscheiding belandt.
– Je weet welke risico’s je kinderen lopen en hoe je hen het beste kunt begeleiden tijdens de scheiding.

Wanneer is Succesvol Scheiden iets voor jou?

Als je merkt dat emoties je leiden bij het nemen van beslissingen, de communicatie tussen jou en je ex moeizaam verloopt, je graag grip wilt krijgen op je scheiding én je bereid bent je in te zetten voor verbetering, dan is het coachprogramma Succesvol Scheiden geschikt voor jou. Je kunt het programma individueel volgen, want succesvol scheiden kun je eenzijdig realiseren.

Het uitgangspunt is dat je het gedrag van de ander niet kunt veranderen. In iedere situatie kun je alleen jezelf en jouw gedrag veranderen. Als jij ervoor kiest het anders te gaat doen heeft dat veel effect op de omgang met je ex-partner en daardoor ook op het leven van jullie kinderen. Succesvol scheiden begint dus bij jou en het fijne is dat je succesvol scheiden kunt leren! Ik geef je de kennis en leer je de vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Het programma is zowel tijdens als na de scheiding (ook na meerdere jaren) te volgen en is heel goed te combineren met een mediationtraject. Vaak verloopt een mediationtraject sneller en makkelijker als het met persoonlijke coaching wordt gecombineerd.

Wat levert Succesvol Scheiden je op?

Je weet:

Welke negatieve emoties ervoor zorgen dat het contact met je ex zo moeizaam verloopt

Hoe je deze emoties kunt neutraliseren zodat ze niet steeds weer leiden tot ruzie en discussie

Welke communicatiestijl jij zelf hanteert tijdens de onderhandelingen en welke je ex-partner zodat jij niet steeds de ander ‘triggert’

Hoe jij deze stijl het beste kunt inzetten zodat de kans groter is dat je krijgt wat je wilt zonder onnodige ruzie

Hoe je uit het conflict kunt stappen en een compromis kunt sluiten, zodat je niet in een vechtscheiding belandt, wat heel schadelijk is voor je kinderen.

Hoe je je kinderen het beste kunt begeleiden zodat ze zo min mogelijk last hebben van de scheiding

Hoe je samen met de andere ouder je kind in harmonie kunt opvoeden met respect voor elkaars verschillen

Mijn aanbod

All-inclusive programma Succesvol Scheiden

Het beste resultaat bereik je met het all-inclusive 5 maanden coachprogramma volgens de methode Succesvol Scheiden. Hierbij staat iedere maand een thema centraal en wordt gewerkt met een praktisch werkboek. Naast een maandelijkse persoonlijke coachsessie van 2 uur, ontvang je iedere maand drie kwartier telefonische ondersteuning en, gedurende het programma, onbeperkt advies via e-mail. Afspraken kunnen ook plaatsvinden in de avond of op zaterdag.

De maandsessies hebben de volgende thema’s:

  • Emoties herkennen en neutraliseren
  • Communicatiestijlen herkennen en de juiste toepassen
  • Uit het conflict stappen en compromissen sluiten
  • Je kinderen de beste zorg en begeleiding geven
  • Samen je kind opvoeden in harmonie en met respect voor elkaars verschillen

VIP-dag

Het is ook mogelijk een VIP-dag (Very Intensive and Personal Day) te volgen, waarin je op één dag intensief aan de slag gaat met de eerste twee thema’s (emoties en communicatie). Een VIP-dag bestaat uit 5 uur coaching (met werkboek) met tussendoor een lunch. Ook is het een optie om het all-inclusive programma te starten met een VIP-dag. Het all-inclusive programma duurt dan 4 maanden.

Kosten

Voor het all-inclusive programma of VIP-dag gelden vaste prijzen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Neem voor meer informatie contact op.

contact opnemen

Wanneer je na het gratis kennismakingsgesprek eerst een losse coachsessie wilt boeken voordat je besluit om in het coachprogramma te stappen, dan is dat mogelijk.